Количката е празна
  ()

YOU_HAVE_NO_ITEMS_IN_YOUR_CART

Модерни цветове пролет - лято 2014 година

Оценете
(0 гласа)


Всички свързваме пролетта и лятото с разнообразни и свежи цветове. Естествено те са отразени и в последните колекции на световните модни дизайнерите. Малко хора могат да си позволят маркова дрешка, според последните модните тенденции, но всеки може да си позволи, да носи актуален за сезона цвят. Дами, вижте на кои цветове трябва да се спрете, за да бъдете в крак с модните тенденции през пролет/лято 2014.
 
Топли тонове – Яркостта на тези цветове ни напомня за топлите летни дни. Какво е едно лято, без красиви и наситени цветове наоколо. Те подчертават златистия загар на кожата и придават весело и цветно настроение. Дали ще изберете цикламена или жълта рокля няма значение. Единственото правило през лятото е да чувствате дрехите си като втора кожа.

Студени тонове – Ако сте любители на наситените, богати цветове, със сигурност трябва да обърнете внимание и на тази гама. Цветове в нея са леко драматични, но и същевременно ефирни. Струват ни се много подходящ  избор за вечерен тоалет в комбинация с ярки бижута.

Неутрални тонове – Ако искате да придадете изисканост и луксозност на тоалета си, това е вашата цветова гама. Семплостта на цвета скрива всички несъвършенства и издига в култ красотата на жената. Носейки неутрални цветове, красотата ви ще изпъкне, а няма да се загуби.

Пастелни тонове – Те обгръщат тялото с изключителен финес. Тези нежни цветове са невероятно женствени, а и няма по-подходящо време да ги носим от пролетта. А най-хубавото е, че можем да ги комбинираме смело, защото всички пастелните цветове много си отиват.

Прочетена 624 пъти

Въпроси, мнения и препоръки към нас