Количката е празна
  ()

YOU_HAVE_NO_ITEMS_IN_YOUR_CART

Лична година

Оценете
(1 глас)

Личното число е част от деветгодишен цикъл, който започва наново през девет години. Всяка година, всеки човек си има поредно лично число, което до голяма степен може да му предскаже какви събития го очакват и как да реагира най-правилно. Личното число започна своето влияние от рождената Ви дата.

Как да изчислите Вашето лично число?

Да приемем, че сте родени на 09 септември, събирате 9+9+2+0+1+4 (2014 година). Резултатът в случая е 25. Продължавате да свеждате числата до едноцифрено число, т.е. 2+5= 7. Следователно Вашето годишно число е 7.         
Тълкуванията на годишните числа.

1. Промяна и ново начало

За вас започва един нов жизнен цикъл, който ще продължи девет години. Вибрацията на единицата изисква да поставите ново начало в живота си, да предприемете решителни действия, да промените начина си на мислене и живот. Това което "посеете" през тази година, ще ви "храни" през следващите осем. Затова активизирайте всички ваши вътрешни сили и енергия, а също - пари и време - и реализирайте проектите си. А такива не ви липсват, но те трябва да се претворят в дела. Както добре знаете, всяко начало е трудно и затова тази година ще трябва да преодолявате много прегради и бариери, но в никакъв случай не се отказвайте или разколебавайте. Не разчитайте много-много на външна подкрепа, вярвайте в собствените си сили и възможности. Особено важно е да претърпите личностно израстване, да преодолеете страховете и ограниченията, които сте си наложили или са ви били наложени. Кажете си "Мога" и действайте.

2. Избор

Това което сте започнали през миналата година, вече започва да дава резултати. Нека те да бъдат за вас критерий дали се движите във вярната посока. Ако срещнете разбиране и подкрепа от страна на приятели, партньори, роднини, ако чувствате вътрешен емоционален комфорт – то избраният от вас път на развитие е верен. В противен случай, именно сега е момента да се направят необходимите корекции във вашия живот. Задайте си въпроса – "Удовлетворява ли ме настоящата ми работа (положение в обществото, образование)?" Но в никакъв случай не се отдавайте на изкушението да лежите на лаврите си. Вибрацията на 2, предполага да бъдете поставени пред избор между двама партньори, две работи... Бъдете далновидни и не действайте под влияние на моментни настроения. Годината е свързана и с материални придобивки, емоционални и любовни трепети.

3. Развитие, път

Може да се каже, че вече сте набрали скорост и уверено се движите по жизнения си път. Чувствате се в свои води в професията, мислите че няма какво да ви изненада. Но точно сега е момента да повишите квалификацията си, като изкарате подходящ курс или семинар. Имате достатъчно свободно време, затова намерете начин да го използвате пълноценно. Многото нови контакти и запознанства ще разширят мирогледа ви. Годината е белязана и от знака на пътуванията, възможно е и излизане в чужбина. Има тенденция да разпилявате енергията си в много, но незначителни дейности и занимания. Като цяло няма да се сблъскате със сериозни препятствия по житейския ви път. Знак че сте се отклонили от него може да бъде обстоятелството, че хората около вас като че ли не ви забелязват, не намирате общ език с тях.

4. Криза

Годината белязана от знака на кръста (4) винаги е свързана с някаква драма. Както във всяка драма може да се пролеят и сълзи, но ще има и радостни моменти. Живот на контрасти. Не очаквайте стабилност, колкото и да се стремите към нея. Напротив, всичко, което до този момент сте считали за някаква стабилна и непоклатима област (част) от вашия живот сега може да се разклати. Повече време ще отделите на личния си живот и проблеми, отколкото на професията. Може да нараснат задълженията ви към дома и семейството, да сключите брак, да претъпите раздяла, да смените жилището, да направите основен ремонт. Най-важно е да се пазите от сериозни емоционални сривове, да не се затваряте в себе си, да се научите да виждате доброто, там където най-малко очаквате то да се намира – "Всяко зло за добро".

5. Свобода и увереност

Много подходящ период за вашето личностно, а и професионално развитие и израстване. Ще получите заслужено признание за усилията, положени в годините преди тази. В същото време се радвате на свобода, с която малко хора могат да се похвалят. Това ви прави по уверени, или по-точно казано самоуверени, което може да доведе и до някои грешки. Но това ще го осъзнаете по-късно. Сега ви се иска да се забавлявате и да гребете с пълни шепи от удоволствията, които живота предлага. Не са изключени една или няколко любовни авантюри. Късметът ще ви съпътства, затова всеки риск е оправдан. Пазете се от надценяване на собствените си възможности, а също от ласкателства и комплименти.

6. Умерен растеж

В този период трябва да се раздадете изцяло в професията, а и в семейството. Имате чувството, че без вашите усилия светът, който ви заобикаля би пропаднал. Това ви кара да се чувствате особено значими в своите очи, дори и околните да не ви оценяват по достойнство. През годината няма да има големи сътресения и кризи. Може да реализирате изгодни сделки, да получите добри печалби и да имате крупни материални придобивки. Ще нарастнат обществените ви ангажименти, много хора ще се нуждаят от помощта или съвета ви. Ако успеете да намерите баланса между служебните и семейните задължения, ще се радвате на една спокойна и ползотворна година.

7. Изпит

Дошло е време да бъдете подложени на изпит доколко сте си научили житейските уроци. Когато след време си спомняте за тази година, ще я определите като трудна, но и ще разберете доколко сте помъдрели през изминалите седем години. Периодът не е благоприятен за започване на нови дейности или за разширавяне на бизнеса. По-скоро ще ви се наложи да преминете през трудности и ограничения в материален и емоционален план. В действията си бъдете спокойни, обмисляйте внимателно всеки ваш ход. Ще има моменти, когато ще се чувствате самотни и изоставени като че ли от всички, но това е само привидно. Не изпадайте в депресия, използвайте времето за вглъбяване в себе си, търсете истината, надникнете зад завесата на илюзиите.

8. Кулминация

Това което сте планирали през предходните години, вече виждате че е осъществено и сега кроите планове, как да извлечете максимални дивиденти от благоприятната за вас ситуация. Но годината може да се окаже и тежка за вас, ако по инерция продължавате да живеете в ограниченията на личната година с вибрация седем (предходната година). Вибрацията на осмицата изисква от вас максимално себеразгръщане, пълна изява на творческите ви способности. Никой и нищо не може да ограничи порива ви към свобода и независимост. В състояние сте да се справите с всички трудности, които възникнат пред вас, чувствате се изпълнени със сила и енергия. Може да имате и много неочаквани придобивки, да претърпите разширение на материален план, да срещнете нови приятели.

9. Равносметка

Върнете се девет години назад и вижте дали плановете, идеите и мечтите ви оттогава вече са реализирани. Сега е времето, в което ще жънете това, което сте посяли преди девет години. И както се казва "По плодовете ще ги познаете", така и вие може да съдите за изминалия период по това, което ви се случва през тази година. Ако оценявате настоящата година като благоприятна, то това е един "добър плод" и ще може да му се порадвате, да си отдъхнете от напрежението, да се заредите със сили енергия и вдъхновение за следващия девет годишен цикъл. Но ако годината се окаже тежка за вас, ако се чувствате в безизходица, отпаднали и уморени, ако имате здравословни проблеми – това трябва да е знак за вас, че сте "кривнали" някъде от пътя и не сте успели да реализирате намеренията си и това, което съдбата ви е отредила. Ако сте допускали грешки обаче не се самосъжалявайте, а извлечете необходимите поуки от тях и не ги повтаряйте в следващия 9-годишен цикъл.

 

 

 

Прочетена 1079 пъти

Въпроси, мнения и препоръки към нас